Akeleje Studio – nu med særlig kompetence indenfor fødder og fodtøj

Akeleje Studio – nu med særlig kompetence indenfor fødder og fodtøj

Hos Akeleje Studio har vi løftet vores kompetence når det kommer til rådgivning omkring fødder og fodtøj. Jørn Andersen har siden 1. maj været en del af teamet hos Akeleje. Jørn har i mange år arbejdet med fødder og hvilket fodtøj, der passer bedst til den enkelte fod.

”Smerter i fødderne er forbigående – det går nok væk af sig selv, det er bare et spørgsmål om tid”


Dette er nok en af de mest sejlivede myter folk kan have omkring deres fødder.

Smerter i fødderne og benene er symptom på en ubalance et sted i kroppen
Vi er tilbøjelige til at overse symptomer på vores fødder. ”De skal jo bare fungere, og det gør ikke noget, at det gør lidt ond”. Sådan tænker mange.

Smerter og gener i fødderne skyldes ofte en ubalance i kroppen. Ikke nødvendigvis i fødderne det kan komme fra hofter, ryg eller andet.

Du kommer langt med godt fodtøj
Dine fødder bærer hver dag og hele dagen din vægt – stor som lille person. Set i det perspektiv er det ikke svært at forstå, at netop fodtøj skal være afstemt med den situation du er i. Ligeledes kræver forskellige situationer forskelligt fodtøj. Over en dag kan det give rigtig god mening at skifte fodtøj flere gange. Din arbejdssituation tilskynder en type sko, din transport til og fra arbejde noget andet. Din træningssko noget helt tredje. Forskellige sko til forskellige situationer.

Nye kompetencer hos Akeleje Studio
Hos Akeleje Studio er vi nu endnu bedre klædt på til at give kompetent rådgivning omkring fødder og fodtøj. Siden 1. maj har Jørn Andersen været en fast del af Akeleje Studio. Jørn er mangeårig løber, løberådgiver og har set ufattelig mange fod og ganganalyser. Jørn har gennem flere år arbejdet sammen med eksperter indenfor rådgivning omkring individuelle indlægssåler hos elitesportsfolk, men ofte for folk som har hverdagsudfordringer.”Jeg har ikke set alle fødder, men jeg har nok set de fleste udfordringer – meget kan afhjælpes eller ubehag kan reduceres. Her skal man dog huske på, at de som er en god løsning for din nabo eller din gode ven er ikke nødvendigvis en god løsning for dig – Fødder er individuelle og kræver individuelle løsninger”

Gode sko starter med god rådgivning – lad os tage en snak næste gang du skal have nyt fodtøj. Akeleje Studio onsdag til søndag fra kl 11.00 – 16.00.

Tilbage til blog