Anmeldelse: Brooks Divide 4 GTX (Gore-Tex)

Anmeldelse: Brooks Divide 4 GTX (Gore-Tex)

Brooks Divide 4 GTX er bedst i skoven og på småstier, men den kan også bruges på transportstykkerne.

Det bliver altid imødeset med spænding når vi hos Akeleje Studio modtager nye modeller. Vi har netop fået Brooks Divide 4 GTX i sortiment, som er en trailsko, der er udviklet som løbesko, men også kan anvendes som trail- og hikingsko.

Hos Akeleje Studio har vi det med at teste produkterne og på den måde danner vi vores egen mening. Brooks Divide 4 GTX er testet i skovene omkring Hesede Hovedgaard, og nå ja så er de også testet i bjergene på Mallora – et sted hvor der er godt med højdemeter.

En trail- og hikingsko kan blandt andet kendes på ydersålen og polstringen omkring tåboksen. Fødder er individuelle og det skal sko helst også være. Med Brooks Divide 4 GTX oplever jeg en sko som allerede ved første ”fit in” sidder godt på foden.

Skoen har god plads i fronten (husk at købe den rigtige størrelse ikke for små), den er fodformet og snævrer ind under svangen. Det giver skoen lethed og en fleksibilitet du ikke oplever på mere brede sko.

Brooks Divide 4 GTX er forsynet med en Goretex membran og er dermed vandtæt. Det oplevede jeg også den var i testen.

Skoen har en klassisk krydssnøring med brede elastiske snørebånd, som kan udvide sig, når fødderne kalder på mere plads – forstærkning omkring snørehuller så du kan stramme skoen uden at ødelægge den. Skoen har desuden ekstra snørehuller, hvis du vil lave en hælsnøring. Skoen har en god fast hælkappe med en bred blød foring.

Mellemsålen opleves meget vellykket, og som testperson er det rigelig med stødabsorbering. Fungerer godt på blødt underlag, en tur i skoven langs vandet eller på småstierne i byens parker.

Sammenfattende
Brooks Divide 4 GTX er efter min opfattelse en velfungerende hybrid trailsko du kan anvende til såvel løb, hiking og vandring. Den har et godt fit og en god fast hælkappe, der holder din fod når du kommer ud af balance. Brooks Divide 4 GTX har det bedste, når den anvendes på løst underlag skov,
småstier, strand oa. Men kan også anvendes på transportstykker.

Prøv skoen hos Akeleje Studio eller find den her:
Damer      Herrer

Brooks Divide 4 GTX
Pris: 1.400 kr.
Vægt 290g. str. 43
Type: Neutral Trailsko

Tilbage til blog