Brooks ikonisk og historisk – og nu hos Akeleje Studio

Brooks ikonisk og historisk – og nu hos Akeleje Studio

Hos Akeleje Studio har vi fået Brooks løbesko i vores sortiment. Brooks er en klassisk løbesko nærmest en old school løbesko. Mange har løbet sin første halv og hel marathon i et par Brooks sko. Og kigger man i løbegarderoben hos løbere finder man mange ældre modeller – de er ofte ikke til at slide op, og de bærer mange kilometer for de fleste.

Stærk loyalitetsskaber du bliver lidt dedikeret

Brooks er også en stærk loyalitetsskaber, hvis du først en gang har prøvet at løbe i Brooks så har du det med at holde fast i mærket 

Brooks er tilbage fra den gang hvor løb hed jogging og faktisk kan trådene trækkes endnu længere tilbage. Brooks har været en del af løbemarkedet i mange år fra den spæde start til der, hvor vi er nu. Bag enhver Brooks model ligger timevis af test og research for at opnå den gode komfort, det gode løb og ikke mindst den sublime stødabsorbering, som er kendetegnende ved Brooks løbesko.

Stort sortiment – vi har valgt noget af det bedste

Brooks har et stort sortiment af løbesko. Hos Akeleje Studio har vi i første omgang taget 5 modeller ind til både damer og herrer. Vi har taget Brooks Adrenaline og Brooks Glycerin samt Brooks Ghost i sortiment. En god blanding af stabilitetssko og neutrale sko.

Caldera – sko til den aktive fritid i skoven, i parken eller bare der hvor du er

Senest har vi fået Brooks Caldera i sortiment som er en lækker og smart sko til det aktive udeliv. Hvad enten du skal gå en tur eller løbe i skoven. Du er sikret den behagelige stødabsorbering og den gode komfort, du står godt fast – og så er farverne bare smarte – Caldera til dig som er aktiv også på lange gå og hiking ture.

Kom forbi og prøv modellerne hos Akeleje eller bestil dem i vores webshop

Et par nedslag på Brooks

Firmaet er grundlagt i 1914. Brooks begynder for alvor at udvikle løbesko i 1970erne hvor den legendariske løber Frank Shorter trækker man sejre hjem iført Brooks:

Brooks lægger stor vægt på bæredygtighed i materialevalg og produktion. Brooks hovedkontor i Seattle er en af verdens mest miljøvenlige bygninger sammenlignet med en almindelig kontorbygning.
Kilde https://da.wikipedia.org/wiki/Brooks_Sports

Tilbage til blog