Claus Holms Efterårs-tacos

Claus Holms Efterårs-tacos

Efteråret er over os, men derfor kan vi jo godt nyde varmen i et godt og sundt måltid – denne her er nem og tager ingen tid.    

Super nemme og velsmagende (og lidt stærke) efterårs-tacos.

Det skal du bruge:   
1 pakke små taco skaller
1 gl taco salsa mild
1 pose C salater snittet kål (grønkål, hvidkål, rødkål og gulerødder)
1 stk lime
1-2 tomater
1 pakke færdige kødboller fra Thise (de er bedst)
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 dl skyr  
Salt, peber og spidskommen

Sådan gør du:  
- På en pande ristes kødboller i vindruekerneolie
- Krydrer med salt og peber- drys med  lidt hvidløgs pulver og og løg pulver
- Steg i 10 minutters tid ved mellemvarme
- Posen åbnes – det meste blandes med salsa og skyr
- Krydres med salt, peber, spidskommen og lime
- Tomater deles og vendes godt rundt og anrettes i de sprøde skaller

Elsker dem og maden er lavet på 15 minutter.

Det du ikke spiser kan du lave til salat næste dag:   
Kålen i bunden af tallerken – top med tomater og skær kødboller i skiver på med dem og top med knuste tacoskaller og lige lidt salsa og skyr som små klatter. 

Det behøver slet ikke at være så svært vel da ;)

God appetit fra Claus Holm

Tilbage til blog