Kylling i mælk med kartofler

Kylling i mælk med kartofler

Retten jeg har lavet allermest nogensinde. Inspireret og delvist stjålet fra bogen “Simremad og ting der tager tid”. Det handler om den skilte sauce! Den er lex.

Sådan gør du:
Man tager en kylling (økologisk, med mindre du er på røven, så tager du bare en billig kylling!), salt/peber, bruner den godt af på alle sider i en gryde der kan gå i ovnen.

Ned til den kommer du:

· Næsten en liter sødmælk
· Et helt hvidløg
· Skal fra to citroner (resten af citronenerne skærer du over og stoppe i kyllingen).
· Friske urter f.eks salvie, timian men alt er godt og spar ikke på det.
· SMØR! En halv pakke (jeg mener det)
· Kartofler (evt halverede)

Tilberedning:

· Låg på.
· I ovnen ved 150 grader i ca. 2 timer.
· FÆRDIG!

Snask, smask, sjask!

Server med lyst brød at dyppe i den skilte sauce.

Himlen er her på jord!
Velbekomme – Andrea Pellegrini

Tilbage til blog