UYN nyt bæredygtigt sportsbrand fra Italien i sortiment hos Akeleje Studio

UYN nyt bæredygtigt sportsbrand fra Italien i sortiment hos Akeleje Studio

Hos Akeleje Studio har vi taget noget af UYN´s Sneakers og outdoor sko i sortiment, og stille og rolig følger et bredere sortiment af flere sneakers trail og løbesko.

Vi har valgt UYN fordi det på mange måder støtter op omring det, som Akeleje står for. Mærker af en god kvalitet både funktionelt og designmæssigt. Brand, mærker og produkter som bærer på en historie og en identitet, som vi kan stå ved og fortælle om. Det er på ingen måde ligegyldigt, hvilken historie der ligger bag et brand.

Med fokus på bæredygtighed
UYN er 100 % bæredygtigt på store dele af deres kollektioner. Produkter er lavet af materialer som er udvundet fra naturen uden brug af olier, kemikalier og plastic. Når du vælger produkter fra UYN bidrager du til en mere bæredygtig adfærd. På dette bæredygtigheds felt er UYN førende.

UYN er en del af Trere (producent) som gennem flere generationer har produceret, designet og fabrikeret textiler til andre mærker. Trere har lang erfaring indenfor dette område. Produktionen foregår i Italien, noget som vi som forhandler værdsætter, og det bidrager til denne her bæredygtighedsfortælling, som vi gerne tager del igennem valg af samarbejdspartnere. Vi fra Akeleje har været nede og se, hvordan produktion foregår. Vi kan se, at det foregår under ordnede forhold, noget vi værdsætter hos Akeleje.

UYN bygger på en hel særlig tilgang til vores fødder – helt særlig komfort
UYN’s sneakers er bygget op omkring en strømpe, der smyger sig omkring din fod. Dermed har du optimal pasform. Så bliver resten af skoen bygget op omkring denne sok. Der sættes en sål på, en hælkappe, snørring osv. Det er med andre ord en helt anden tilgang end du oplever ved en almindelig sko, hvor du ofte starter med sålen, og bygger resten på.

Når en sko bygges op omkring en strømpe får du en sneakers der er ekstrem individuel fordi den tilpasser sig din fod, dens bredde og dens udtryk J

UYN produkterne er inspireret af dyrenes verden således, sålen inspireret af, hvordan det bedste klatredyr har sine klove for  bedst fleksible fodfæste, og området omkring hælen hvor vi har vores nedslag når vi går er inspireret af hove på en hest, hvor belastning fordeles og aflastes omkring nedslagssted. Det virker meget logisk men ingen eller kun få har jjort det før – Nu gør UYN det.

Design er ret spændende
Smag og design kan altid diskuteres. Hos Akeleje synes vi det er et fedt design. Det er anderledes og iøjnefaldende, og det skiller sig ud både på design og på komfort.

Vi mener, at vi hos Akeleje Studio står med et unikt brand. Et brand som på bæredygtighedsområdet, er gået et skridt foran alle andre.

Se Uyn her i webshoppen eller endnu bedre kig forbi butikken.

Tilbage til blog