Powerwalk med Anna Thygesen 6/4 kl. 11.00

Powerwalk med Anna Thygesen 6/4 kl. 11.00

Anna Thygesen er klar, er du? Vi er klar med endnu en udgave af Anna og Akelejes hot burning powerwalk på 18 km.

Mød frisk op foran butikken d. 6/4 på Hesede Hovedgård til endnu en af de hårde vandreture på 18 km i rask march tempo - vær særlig opmærksom på det, da vi under de her ture ikke kan vise særlige hensyn.

Vandreturen starter kl. 11.00 fra Akeleje Studio og går via skovstier gennem Sydsjællands smukke natur i skovene omkring Gisselfeld kloster.

Undervejs holdes der en kort pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og lidt sødt.

Umiddelbart efter gåturen samles vi ved butikken hvor vi spiser god mad. Efter maden byder Veras Verden på en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Vandreturen er inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende tapas og dessert, koster kun 200 kr., men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er d. 5/4.

Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119. Husk at skrive "ANNA, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi ved hvilken vandretur du er tilmeldt og så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Vær klar på en sjov, hyggelig og hård tur, hvor der kan snakkes og spørges om alt, Anna elsker gode spørgsmål, så spørg løs. Og husk, det er ikke en tøse-tur, mænd er mere end velkommen.

Vi glæder os til se alle jer alle.

Tilbage til blog