Vandreferie på Mallorca - 14 - 17. september 2023

Vandreferie på Mallorca - 14 - 17. september 2023

Tag på vandreferie med Akeleje Studio hvor du oplever dele af Mallorca som kun få har oplevet det. Oplev de smukke Tramuntana bjerge på Mallorca dette efterår 14 til 17. september.

Du har mulighed for at tage med Akeleje Studio på denne smukke vandretur som arrangeres i samarbejde med Løberejser. Bare rolig vi skal ikke løbe, Løberejser er blot arrangør og guide på denne tur, og dermed er vi i sikre hænder.

Torsdag de. 14. september - Afrejsedag og 1. vandredag
16 gode kilometer destination Valdemossa

Vi tager afsted torsdag den 14. september (meget tidligt) – vi flyver til Palma, hvor en bus venter på os, hvorefter vi først kører afsted til Valdemossa hvor vi efterlader vores bagage og siden kører vi til Banyalbufar, hvor vi sættes af i denne charmerende by – vi starter måske lige med et glas friskpresset juice eller en god kop kaffe inden vi begynder på vores vandretur mod Valdemossa
gennem de indbydende Tramuntana bjerge – denne første dag går vi i alt 16 km, hvor vi naturligvis gør et par holdt undervejs og vi tager en snack i Esporles og fortsætter mod Valdemossa, hvor vi indkvarteres på det hyggeligelige familehotel Caspapa, hvor hvert værelse er en lille historie.Vi har to overnatninger i Valdemossa på dette charmerende hotel CasPapa.

Fredag den 15. september – 2. vandredag
Fra Valdemossa til Deia eller Soller – ca 20 km
Dag 2 er en ubeskrivelig smuk tur. Vi kommer her til at opleve hele Mallorca. Vi kommer op på ryggen af Tramuntana bjergene, hvor vi kan overskue hele øen – et sted som frister til mange gode foto – vi får nogle højdemeter i benene denne dag, og er nok lidt trætte, når vi ankommer til Soller om eftermiddagen, hvor vi naturligvis skal have et par forfriskninger på byens torv med udsigt til
kirken og sporvognen der pendler mellem byens torv og havnen Port Soller.
Efter en god pause i Soller bliver vi kørt retur til Valdemossa, hvor vi spiser fælles aftensmad.

Lørdag den 16. september – 3. vandredag
På vej mod munkeklostret
Vi bliver hentet fra morgenstunden kl ca 9.00 og bliver kørt op til Cuber dæmningen, hvorfra vi går ind i dalen, højere og højere op indtil vi kommer til et nyt højdepunkt. Vi går gennem en smuk skov i en dal, hvor vi kan kigge op af bjergene til begge sider – Vi bevæger os denne dag mod Santuari Lluc som er et pitterestisk kloster med en imponerende Basilica der kan tage luften ud af enhver.
På Santurai Lluc bliver vi indkvarteret i de tidligere munkeceller, vi spiser i den gamle spisesal og for en stund, har vi fornemmelse af, hvordan livet blev levet på et kloster. Denne 3. dag er på ca 20 km og vi får atter højdemeter i benene.

Søndag den 17. september – 4 vandredag
F
ra Lluc til Pollenca
Denne morgen eller formiddag går vi fra Lluc til Pollenca en tur på ca 15 km, og denne turs ”letteste dag”. Pollenca er en klassisk smuk by, hvor vi finder et frokost sted på et af byens mange smukke torve. Efter vi har nydt en god frokost, er der vandretur og shopping på egen hånd inden vi kører retur til vores kloster, hvor vi henter vore bagage og kører mod Palma. Du booker selv dit fly og du kan med fordel tage af sted en dag tidligere eller retur en dag senere hvor du evt kan nyde en dag i Palma Mallorca hovedstad – her kan du både shoppe og opleve på
samme tid i denne gamle og velholdte by. Det er en skøn måde at afrunde denne tur.

Pris for denne tur kr 4.500,-

I turen indgår:
> 4 Vandredage med guide
> 3 overnatninger i delt dobbeltværelse + tillæg for enkeltværelse kr 500
> 3 x Morgenmad
> Transport til og fra Lufthavn eller Palma
> Transport af din bagage mellem overnatningsstederne
> Transport af dig mellem vores vandreture (se beskrivelsen)
> Dansktalende guide som fortæller lidt undervejs
> En T-shirt.
> Et par gode vandresokker, som du kommer til at elske

Du sørger selv for det med fly men vi kommer med et par anbefalinger, så kan du selv tilrettelægge. Der vil blive inviteret fælles middag hver aften – hvad du spiser og drikker her, er for egen regning.

Sådan tilmelder du dig:

Du tilmelder dig denne tur ved at sende en mail til jeaskj@mail.dk
(Jeanette) eller til ja@loberejser.dk (Jørn). Herefter bliver du
inviteret til en lukket Facebook gruppe, hvorfra al praktisk information
tilgår dig, herunder fly og bestilling og praktik omkring
indkvarteringssteder, samt lidt om vores spisesteder og de enkelte
dagsruter. Her modtager du information og forslag til pakkeliste og
udstyr.

For yderligere information mail til: ja@loberejser.dk (Jørn)  eller
jeaskj@mail.dk (Jeanette)

Turen er begrænset til 12-15 deltagere så hurtig tilmelding er nødvendig.

------------------------------------------------------------------------------------------

Lidt om vandretur med Akeleje Studio og Løberejser
Denne tur henvender sig til de personer som nyder at vandre og opleve på samme tid. Vi går i et tempo som er afstemt med gruppens formåen og ønsker. Der indgår pauser undervejs, og der vil være rigelig tid til at stoppe op og tage billeder.

På disse vandreture er det vigtigere at være undervejs end at komme frem – begge dele er hyggeligt, men det er undervejs vi oplever.
Vi går dagligt 4-5 timer inkl. pauser

Tilbage til blog