Vandretur med Anna Thygesen 10/6 Kl. 11.00

Vandretur med Anna Thygesen 10/6 Kl. 11.00

Er i friske på en ny vandretur? Lørdag D.10.6 er @annathygesen igen klar til at tage os med på endnu en af de hårde vandreture på 15-17km i rask march tempo, vær særlig opmærksom på det.
-Vandreturen starter kl. 11:00 lørdag D.10.6 fra Akeleje Studio og går via skovstier gennem Sydsjællands smukke natur i skovene omkring Gisselfeld kloster 🌳
Undervejs holdes der en kort pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og lidt sødt.

Umiddelbart efter gåturen samles vi alle i Veras Verdens gårdhave hvor der vil blive serveret lækre tapas, grill og hvor @veras_verden slutter af med en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Vandreturen er inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende tapas, grill og dessert koster kun 200kr., men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er D.9.6.

Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119 skriv "Anna i kommentarfeltet.

Vær klar på en sjov og hyggelig tur, hvor der kan snakkes og spørges om alt, Anna elsker gode spørgsmål, så spørg løs. Og husk, det er ikke en tøse-tur, mænd er mere end velkommen.

Vi glæder os til se alle jer alle
Tilbage til blog