Vandretur med Anna Thygesen 26/8 kl. 11.00

Vandretur med Anna Thygesen 26/8 kl. 11.00

Anna er tilbage med en ny spændende vandretur lørdag d.26.8 kl.11:00
Det er vi rigtig mange der har glædet os til.

Både Anna og jeg ser meget frem til vi skal ses igen, men også til at byde nye vandre med i vores Club Akeleje

Mød frisk op foran butikken på Hesede Hovedgård til endnu en af de hårde vandreture på 15-17km i rask march tempo - vær særlig opmærksom på det, da vi under de her ture ikke kan vise særlige hensyn.

Vandreturen starter kl. 11:00 lørdag D. 26/8 fra Akeleje Studio og går via skovstier gennem Sydsjællands smukke natur i skovene omkring Gisselfeld kloster.

Undervejs holdes der en kort pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og lidt sødt.

Umiddelbart efter gåturen samles vi ved butikken hvor vi griller og spiser god mad efter maden byder Veras Verden på en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Vandreturen er inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende tapas, grill og dessert koster kun 200 kr., men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er D.25.8.
 
Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119 skriv "Anna" i kommentarfeltet.

Vær klar på en sjov og hyggelig tur, hvor der kan snakkes og spørges om alt, Anna elsker gode spørgsmål, så spørg løs. Og husk, det er ikke en tøse-tur, mænd er mere end velkommen.

Vi glæder os til se alle jer alle.
Tilbage til blog