Vandretur med Anna Thygesen 28/1 Kl. 11.00

Vandretur med Anna Thygesen 28/1 Kl. 11.00

Er I igen klar på en frisk vandretur sammen Anna Thygesen og Akeleje Studio i Club Akeleje med efterfølgende mad i hyggelige omgivelser?

Hvis svaret er, ja, kan du nu helt eksklusivt komme med Anna Thygesen på en dejlig vandretur i de smukke omgivelser i Sydsjælland med efterfølgende tapas og dessert, i de unikke og hyggelige omgivelser hos Akeleje Studio.

Vandreturen på ca. 12-14km er for let-øvede og øvede, turen foregår i rask march-tempo (ca. 5,5-6km/t). Vandreturen starter kl. 11:00 lørdag d. 28/1 fra Akeleje Studio og går via skovstier gennem Sydsjællands smukke natur i skovene omkring Gisselfeld kloster. Undervejs holdes der en kort pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og lidt sødt.

Umiddelbart efter gåturen samles vi alle i Veras Verdens gårdhave hvor der vil blive serveret lækre tapas, og hvor Veras Verden slutter af med en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Vandreturen er inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende tapas og dessert
– men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er 26/1-2023.

Pris:
250 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 2234 9945 skriv "Anna# i kommentarfeltet.

Vær klar på en sjov og hyggelig tur, hvor der kan snakkes og spørges om alt, Anna elsker gode spørgsmål, så spørg løs. Og husk, det er ikke en tøse-tur, mænd er mere end velkommen.

Med venlig hilsen
Anna Thygesen & Club Akeleje

VIGTIGT!
- Husk den rette påklædning og det rette fodtøj.
- Vi skal holde os samlet og der kan ikke tages hensyn til de der ikke kan følge med – vær gerne opmærksom på dette!
Tilbage til blog