UDSOLGT! Vandretur med Anna Thygesen - 29/10 Kl. 10.00

UDSOLGT! Vandretur med Anna Thygesen - 29/10 Kl. 10.00

---- UDSOLGT ----
Er du klar på en frisk vandretur med Anna Thygesen og mad i hyggelige omgivelser?

Hvis svaret er, ja, kan du nu helt eksklusivt komme med Anna Thygesen på en dejlig vandretur i de smukke omgivelser i Sydsjælland og efterfølgende tapas og dessert, i de unikke og hyggelige omgivelser hos Akeleje Studio.

Vandreturen på ca. 17 km. er for let-øvede og øvede, og vil foregå i rask march-tempo (ca. 5,5 km/t). Vandreturen starter kl. 10.00, lørdag d. 29. oktober, fra Akeleje Studio og går denne gang til Skovtårnet via skovstier gennem Sydsjællands smukke natur.

Undervejs holdes der pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og frisk frugt, og der vil være rig mulighed for at nyde naturens ro.

Umiddelbart efter gåturen samles vi alle i Veras Verden, hvor der vil blive serveret lækre tapas, og der sluttes af med en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Helt ekstraordinært vil der være mulighed for at afprøve et par ON Cloudrock 2 eller ON Cloudwander på vandreturen. Vi har dog kun et par i hver størrelse, så først til mølle er gældende.

Vi giver på dagen og for alle deltagere 20% på alt tøj og alle sko i butikken dog ikke på støvler.

Vær klar på en sjov og hyggelig tur, hvor der kan snakkes og spørges om alt, Anna elsker gode spørgsmål, så spørg løs. Og husk, det er ikke en tøse-tur, mænd er mere end velkommen.

Vandretur, inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende tapas og dessert koster kun 100 kr., men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er onsdag 26/10-2022.

Pris:
100 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 2234 9945 skriv "Anna 29.10" i kommentarfeltet.

Med venlig hilsen
Anna Thygesen

VIGTIGT!
- Husk den rette påklædning og det rette fodtøj.
- Vi skal holde os samlet og der kan ikke tages hensyn til de der ikke kan følge med – vær gerne opmærksom på dette.

Tilbage til blog