Vandretur med Anna Thygesen 6/5 Kl. 11.00

Vandretur med Anna Thygesen 6/5 Kl. 11.00

Kom ekslusivt med Anna Thygesen på en dejlig forårs-vandretur i de smukke historiske omgivelser omkring Gisselfeld kloster med efterfølgende tapas, grill og dessert, i de unikke og hyggelige omgivelser hos Akeleje Studio.

Vandreturen på ca. 12-15 km. OBS turen foregår i rask march-tempo (ca. 5,5-6km/t). Vandreturen starter kl. 11:00 lørdag d. 6. maj fra Akeleje Studio og går via skovstier gennem Sydsjællands smukke natur i skovene omkring Gisselfeld Kloster.

Undervejs holdes der en kort pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og lidt sødt.

Umiddelbart efter gåturen samles vi alle i Veras Verdens gårdhave hvor der vil blive serveret lækre tapas, grill og hvor Veras Verden slutter af med en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Vandreturen er inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende tapas, grill og dessert. Alt dette for kun 200 kr., men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er onsdag d. 3. maj.

Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 2234 9945 skriv "ANNA" i kommentarfeltet.

Vær klar på en sjov og hyggelig tur, hvor der kan snakkes og spørges om alt, Anna elsker gode spørgsmål, så spørg løs. Og husk, det er ikke en tøse-tur, mænd er mere end velkommen.

Med venlig hilsen
Anna Thygesen og Akeleje Studio

VIGTIGT!
- Husk den rette påklædning og det rette fodtøj.
- Vi skal holde os samlet og der kan ikke tages hensyn til de der ikke kan følge med! – vær gerne opmærksom på dette! 
Tilbage til blog