Vandretur med Jørn Andersen 30/3 kl. 11.00

Vandretur med Jørn Andersen 30/3 kl. 11.00

En hyggelig vandretur på 13- 14 km i et aktivt tempo lørdag d. 30. marts, turen starter fra Akeleje Studio kl. 11.00

Jørn Andersen vores fod og skospecialist tager dig denne lørdag på en god vandretur rundt i Skovene omkring Hesede ovedgaard. Det bliver en tur på omkring 13-14 km i et tempo, hvor de fleste kan være med, dog prøver vi at gå lidt raskt til, dog således, at vi fortsat kan både tale og opleve på samme tid. Vi samler op et par gange undervejs, hvis der er behov for det – alle skal have en god tur.

Undervejs fortæller Jørn lidt om området, dets historie og dets fauna – der knytter sig en spændende historie til området.

Der er også lads til at tale lidt om gode vandresko og støvler. Hvad bør man have på, hvad fungerer godt i forskellige situationer – og hvordan lige med beklædning. De fleste af os, har det med at tage for meget på. Vi vender det hele hvis der er brug for det.

Umiddelbart efter gåturen samles vi ved butikken, hvor vi spiser god mad og hygger. Efter vi har spist byder livsstilsbutikken Veras Verden på en dejlig kop kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119. Husk at skrive "JØRN, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi ved hvilken vandretur du er tilmeldt og så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Vi glæder os til se alle jer alle.
Tilbage til blog