Vandretur med Sisse Berntsen 9/3 kl. 11.00

Vandretur med Sisse Berntsen 9/3 kl. 11.00

Ta' med på en forfriskende vandretur med vanecoach og diætist Sisse Berntsen! 

Gør dig klar til en inspirerende dag med naturen som ramme, når vi inviterer dig med på en 10 km vandretur gennem Sydsjællands betagende landskab, ledet af vores erfarne vanecoach og diætist, Sisse Berntsen.

Vi begynder vores eventyr kl. 11.00 fra Akeleje Studio og begiver os ud på skovstierne, der fører os gennem de fortryllende skove omkring Gisselfeld Kloster. Tag imod den friske luft, lyt til skovens susen og lad dig inspirere af den smukke natur, der omgiver os.

Undervejs pauser vi for at nyde en kort hvil, hvor kolde drikke og søde fristelser vil blive serveret. Lad dine sanser blive forkælet, mens vi samler kræfter til næste etape af vores eventyr.

Efter vandreturen samles vi ved butikken, hvor vi forkæles med velsmagende mad lavet med kærlighed. Sæt dig til rette, del gode historier og nyd selskabet med ligesindede naturglade sjæle. Og som prikken over i'et byder Veras Verden på en velsmagende kop kaffe ledsaget af Danmarks bedste romkugler.

Prisen for denne uforglemmelige dag inkluderer forfriskninger undervejs på turen samt lækker tapas og dessert efterfølgende. Alt dette for kun 200 kr. Skynd dig at sikre din plads, da der er begrænsede antal pladser – sidste tilmelding er den 7/3.

Gør dig klar til en dag fyldt med eventyr, samvær og inspiration i naturens smukke omgivelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores vandretur.

Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119. Husk at skrive "SISSE, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi ved hvilken vandretur du er tilmeldt og så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Vi glæder os til se alle jer alle.

Tilbage til blog