Vandretur med Sisse Berntsen - 14/1 kl. 11.00

Vandretur med Sisse Berntsen - 14/1 kl. 11.00

søndag d.14.1 er Sisse og Jeg klar med årets første vandretur på 10km i normalt tempo.
Kom og deltag i Club Akelejes skønne vandreture der går gennem de smukkeste skove der ligger op ad det historiske Gisselfeld Kloster.
Kl.11:00 mødes vi i butikken (nogen kl.10:00 følg programmet) herfra går vi ca.10 km i normalt tempo undervejs følger vi op på holdet så alle kan være med.
Efter turen servere vi lidt god mad og drikke og @veras_verden sørger for desserten, de berømte trøffelkugler og kaffe til jer.
Sisse Berntsen er uddannet diætist og vanecoach og har lavet dette program til os:
- Vaner skaber fundamentet for det liv vi lever på godt og på ondt.

Vil du knække koden til at ændre en vane – At få bevæget dig mere – at tabe dig – at sove bedre – at bruge mindre tid på telefonen, og være mere nærværende, så vil jeg denne dag introducere dig til 5 forskellige nøgler, som kan hjælpe dig til at nå dine mål.

Hvis du har ønske om vægttab og du har brug for en ”her og nu status”, kan jeg denne dag fra kl. 10 hjælpe dig med en bodymassanalyse og en gennemgang af dit hvilestofskifte og dit ligevægtskalorieindtag.

Der vil være en begrænsning på hvor mange jeg kan nå, så send mig en sms 22349945 hvis jeg skal reservere tid til dig. Prisen er denne dag kun 100 kr.
Under turen er der rig mulighed for at stille spørgsmål til Sisse.

Prisen er 200 kr Iinkl. forplejning og guidet tur, som betales på MobilePay 131119 skriv, "SISSE" i kommentarfeltet.
Tilbage til blog