Vandretur og mobilitet med Lena Jensen - d. 20/4 kl. 11.00

Vandretur og mobilitet med Lena Jensen - d. 20/4 kl. 11.00

Mobilitet på din vandretur. Vi bruger 10-15 minutter før vi går fra Akeleje med stående stræk og bevægelighed til din krop så den er klar til turen. (Altså du skal ikke ned og kravle rundt. Vi klare alle stræk stående.) 7-8 km almindelig gå-tempo, Vi venter på de der er langsomst.

Her vil være plads til at nyde foråret springe i skoven, være heldig at se dyreliv, stresse ned og koble ud. En tur hvor du kan små-sludre og skabe nye venskaber hvis du har lyst til det. En smuk tur alle kan deltage i gennem Hesede magiske skov.

Turen er guidet af Lena, som er personlig træner, fitnessinstruktør, holdinstruktør og mindfulness uddannet Perception Coach (forståelse af egne følelser) Nutrition Coach (kostvejledning) Stille-vandrings/Nærvræs-vandring/Skovbads Guide.

Undervejs holdes der en kort pause, hvor der vil blive serveret kolde drikke og lidt sødt.

Umiddelbart efter gåturen samles vi ved butikken hvor vi spiser god mad. Efter maden byder Veras Verden på en kop god kaffe og Danmarks bedste romkugler.

Vandreturen er inklusiv forfriskninger på turen, og efterfølgende lidt lækkert at spise, koster kun 200 kr., men skynd dig, der er begrænsede pladser – seneste tilmelding er d. 19/4.

Pris:
200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119. Husk at skrive "LENA, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi ved hvilken vandretur du er tilmeldt og så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Vi glæder os til se alle jer alle.

Tilbage til blog