Kursus: Akvarel og gastronomi hos Akeleje Studio 1. + 2. juni

Kursus: Akvarel og gastronomi hos Akeleje Studio 1. + 2. juni

Oplev en weekend fyldt med kreativitet og kulinariske oplevelser hos Akeleje Studio med vores spændende kursus i akvarel og gastronomi. Dyk ned i farvernes magi sammen med akvarelmaleren Kristian Bluff, og lad dig inspirere til at skabe smukke kunstværker, mens du nyder lækre kulinariske delikatesser.

På dette eksklusive kursus inviterer vi dig til en to-dages oplevelse fyldt med sjov, læring og god mad. Vi starter lørdag morgen kl. 11 med penslerne og paletten klar til at udforske akvarelmaleriets verden under Kristian Bluffs kyndige vejledning. Gennem praktiske øvelser og individuel vejledning vil du lære teknikkerne bag akvarelmalingens finesse og få mulighed for at udtrykke din kreativitet på lærredet.

Mens du lader din kunstneriske side folde sig ud, vil vores dygtige kok forkæle dig med en dejlig frokost og lækre snacks hele dagen lørdag. Vi sørger for, at du har energien til at male og skabe hele dagen, så du kan fordybe dig fuldt ud i din kunstneriske proces.

Efter en dag med kreativ udfoldelse samles vi søndag til en afsluttende session med feedback og "fernisering", hvor vi kan beundre hinandens værker og dele vores oplevelser. Og selvfølgelig slutter vi af med en velsmagende frokost, så du kan afslutte weekenden på den bedst mulige måde.

Alt dette får du til den fantastiske pris af kun 1.200 kr., der inkluderer mad hele dagen lørdag samt let morgenmad og frokost søndag. Det er en fantastisk mulighed for at kombinere din passion for kunst med din kærlighed til mad og samtidig møde ligesindede mennesker.

Pris:
1.200 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119. Husk at skrive "AKVAREL, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Giv oplevelsen lidt ekstra drys, og overnat i skovens dybe stille ro hos vores nabo The Woodland Lodge i Gisselfelds tidligere skovriderbolig.

Woodland er indrettet med vintagemøbler fra husets fødsel i 1906. Du bor i rummelige dobbeltværelser med udsigt til fredskoven, der omgiver huset. 
Det er en oplevelse værd. The Woodland Lodge er kun en ganske kort køretur fra Akeleje Studio.

Forslag til evt overnatning i smukke omgivelser

Mændene bag kurset:


Kristian Bluff er en erfaren akvarelmaler og underviser og har udstillet i Danmark, Sverige og Frankrig. Se mere på hans hjemmeside www.kristianbluff.dk. Undervisningen bygger på individuel sparring. Der er fokus på materialer, farver, teknikker og observation.


Bill Rathje vil fortælle om sin passion for fransk gastronomi. Han er journalist, producer og programleder for utallige forbruger- og kulturprogrammer på dansk tv. Bill Rathje brænder for mad og har lavet mange produktioner om mad og kokke samt en bog, Callas Cooking, som er en samling gastronomiske fortællinger og opskrifter fra en bjerglandsby i Provence.

 

Tilbage til blog