Benjamin Koppel og band live - 31/10 kl. 18.00

Benjamin Koppel og band live - 31/10 kl. 18.00

Akeleje Studio har tirsdag d. 31/10 igen fået muligheden for at invitere jer til en stemningsfyldt og hel unik koncertoplevelse med Benjamin Koppel og band.

Bandet består af fire gamle venner fra København, som vil spille egne kompositioner såvel som gamle og nye klassikere i deres helt egen fortolkning. Musikken er instrumental, og der er lagt vægt på improvisation. Bandet ynder at underholde, ikke mindst sig selv. God fornøjelse!

Benjamin Koppel på saxofon er en af Danmarks absolut bedste saxofonister gennem tiderne. Benjamin Koppel har spillet med de bedste jazzmusikere i verden.

Benjamin Koppel har flere udgivelser bag sig i eget navn og med andre artister.
Kristoffer Sonne er en dansk trommeslager der har opholdt sig mest i London de seneste 20 år. Her har han spillet med bl.a. Sting, Paul McCartney, Dolly Parton, Cat Stevens, Chrissie Hynde mfl.

Christian Danstrøm er en meget benyttet dansk bassist. Man vil kunne genkende ham fra Vild med Dans bandet "Antonelli Orchestra" Han er ydermere fast mand i Thomas Helmigs band. Og har turneret med Kid Creole and the Coconuts.

Jacob Binzer på guitar kender vi fra D-A-D som lead guitarist og backing vokal, og er nok en af Danmarks absolut bedste guitarister. Herudover har han komponeret og produceret musik for bla. Søs Fenger og Michael Falck.

Koncerten starter kl. 19.00. Kl. 18.00 åbner butikken, her vil i få serveret en sandwich og et glas bobler.

Prisen for hele arrangementet er kr. 300,- per person, og billetter købes hos Akeleje eller i MobilePay 131119 og skriv ”Koncert" i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer koncert, sandwich og et glas bobler.

Der vil være mulighed for at købe ekstra drikkevarer i løbet af aftenen.
Tilbage til blog