Champagnesmagning, foredrag og havekoncert 24/8 kl. 17.30

Champagnesmagning, foredrag og havekoncert 24/8 kl. 17.30

Akeleje Studio, Club Akeleje og Veras Verden inviterer til et spændende foredrag og koncert i herregårdshaven på Hesede Hovedgård denne gang med journalist på Weekendavisen Poul Pilgaard Johnsen, komponist Jesper Mechlenburg, Jacob Binzer fra D.A.D og operasanger Andrea Pellegrini.

Champagnesmagning og Flaskens ånd
H.C. Andersen, Karen Blixen, Søren Kierkegaard, Salvador Dali, Churchill og Jesus Kristus - alle havde de et passioneret forhold til vin. Ikke uden grund, for når man drikker stor vin, kan man blive bragt gennem alle følelser i tilværelsen - fra de dejligste til de værste.

Foredraget handler om vinens betydning i kunst og kultur, politik og religion, og der serveres ædle champagner undervejs. Poul Pilgaard Johnsen er journalist på Weekendavisen, forfatter til flere bøger om vin og tidligere vært på radioprogrammet "Flaskens ånd".

Der serverer undervejs fire champagnesmagninger, hvor der til hver smagning, serveres en lækker snack fra Noers i Næstved, som er tilpasset champagnen.

Foredraget tilføres en ekstra dimension med klassiske sange når operasangeren Andrea Pellegrini og rockguitaristen Jacob Binzer fortolker vinens temperament i ord og toner. Hvordan er lyden af champagne? Og kan smagen åbne op til kunsten? Det undersøger vi undervejs når den umage duo forholder sig til de gyldne dråber med sange der er tilpasset smagenes nuancer.

Mødet mellem dette foredrag og musikken er specielt udviklet til Akeleje Studio og Veras Verden og kan kun opleves denne særlige sensommeraften.

Dørene åbnes kl. 17.30, hvor der bliver spillet loungemusik af Jesper Mechlenburg og Jacob Binzer, mens der serveres en sandwich og et glas schorle.

Foredraget og champagnesmagningen starter kl. 19.30, som efterfølges af koncert med Jacob Binzer og Andrea Pellegrini.

Fra kl. 17.30 til kl. 19.30 vil du have mulighed for at shoppe i de to butikker der denne aften giver 20% rabat på de fleste varer i butikkerne til alle som har købt billet til aftenens arrangement.

Prisen for hele arrangementet er kun kr. 550,- per person, og billetter købes hos Akeleje Studio eller i Veras Verden på Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev.

Du kan også købe billet ved at overføre til MobilePay 516867 og skriv ”Koncert 24.8” i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer foredrag, koncert, sandwich, schorle, champagnesmagning med tilhørende snacks samt rabat på 20% i Veras Verden og hos Akeleje Studio – udelukkende denne aften.

Bemærk dele af arrangementet foregår i haven, så tag en ekstra trøje og evt. tæppe med. Der vil være siddepladser til alle.
Tilbage til blog