Foredrag med Poul Pilgaard - 11/5 Kl. 19.00

Foredrag med Poul Pilgaard - 11/5 Kl. 19.00

Drama. Tragedie. Komedie. Alle genrer må i brug når Poul Pilgaard beskriver kampen om Gisselfeld.

Alle genrer må i brug for at beskrive kampen om Gisselfeld. En forestilling fra det virkelige liv i flere akter - om kammerherrer, knaphulskløe og Danneskiolds deroute. Om en genial general, en godtroende greve og et gammelt testamente. Om blåt blod og et blålys af en advokat, som endte med at ødelægge det hele. Også for sig selv.
Striden om et af Danmarks største godser varede i flere årtier, og ingen var så velinformeret om, hvad der i virkeligheden skete i de lukkede gemakker end Weekendavisens journalist Poul Pilgaard Johnsen. Han har leveret den ene afsløring efter den anden - helt frem til i dag, hvor hans navn stadig får den berømte og berygtede advokat Christian Harlang til at se rødt.

Kom og hør Poul Pilgaard fortælle den sande historie om dramaet på Gisselfeld plus et par hemmeligheder, som han har holdt skjult indtil nu.
Dette er årets første foredrag i vores Akeleje-kulturhus på Hesede Hovedgård.
Foredraget starter kl.19:00 d.11.maj

Hesede Hovedgård er en af hovedgårdene der ejes af Gisselfeld kloster. Vi er derfor særligt stolte og begejstrede over, at stjernejournalisten Poul Pilgaard Johnsen vil fortælle denne spændende historie om Gisselfeld

PRIS:
Foredraget koster kun 225 kr. og er inklusiv en lækker sandwich og et iskoldt glas bobler. 
Til de der deltager, vil der denne aften gives 20% i butikken.


TILMELDING:
Tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 2234 9945 skriv "Poul" i kommentarfeltet.

Tilbage til blog