Fredags-hygge hos Akeleje d. 14/6 kl. 17.00

Fredags-hygge hos Akeleje d. 14/6 kl. 17.00

Kom til unik fredags-hygge hos Akeleje Studio - vinsmagning, musik og lækkerier.

Er du klar på en fredag fyldt med hygge, vin og god musik? Så er Akeleje Studio det ideelle sted for dig! Vores fredags-hygge-aften er en eksklusiv begivenhed, der kombinerer det bedste fra vinens verden, kulinariske lækkerier og live musik, alt imens du kan udforske vores udvalg af outdoor fashion.

Vinsmagning med Anders fra Køge Vinhus:
Bliv guidet gennem en smagsoplevelse, når den erfarne vin-entusiast, Anders fra Køge Vinhus, præsenterer seks fantastiske vine. Få indblik i vinens nuancer, aromaer og historie, mens du nyder vinen.

Lækre hapsere fra kokken Dorte Weng:
Forkæl dine smagsløg med delikate og smagfulde hapsere, som Dorte Weng, har tilberedt specielt til lejligheden. Fra små mundfulde af himmelsk smag til større bites af kulinarisk kunst, er der noget for enhver smag.

Live musik med DADs guitarist Jacob Binzer og Jesper Mecklenburg:
DADs guitarist Jacob Binzer og Jesper Mecklenburg skaber den perfekte akkompagnement til din aften. Deres melodiske og stemningsfulde toner vil skabe den perfekte atmosfære.

Udforsk Akeleje Studios outdoor fashion:
Mens du nyder vinsmagningen, hapserne og musikken, kan du udforske vores imponerende udvalg af outdoor fashion. Fra vandresko- og støvler til yogaudstyr og funktionel fashion - vi har alt, hvad du skal bruge til at være aktiv og stilfuld i det fri.

Sæt kryds i kalenderen og oplev en uforglemmelig fredags-hygge-aften hos Akeleje Studio. Dørene åbner fredag d. 14. juni kl. 17.00 og koster 200 kr. pr. person, som betales på dagen.
Tilbage til blog