Havekoncert med Jacob Binzer og Andrea Pellegrini - 31. august - kl. 18.00

Havekoncert med Jacob Binzer og Andrea Pellegrini - 31. august - kl. 18.00

Havekoncert med Jacob Binzer og Andrea Pellegrini på Hesede Hovedgård onsdag d. 31. august kl. 18 - 21
Akeleje inviterer i samarbejde med @veras_verden til en spændende havekoncert i herregårdshaven på Hesede Hovedgård denne gang med Jacob Binzer fra D.A.D og operasanger Andrea Pellegrini.

Rock møder klassisk sang i eksperimenterende duo uden forbillede på dansk jord.
Jacob Binzer fra D.A.D sætter tonen og danner rammen om operasangeren Andrea Pellegrinis vokal. Duoen har et dramatisk og melankolsk repertoire, med sange fra både den klassiske og rytmiske verden - Fra Vivaldi og Purcell til Cohen og Radiohead.

Duoen genfortolker sange fra Barokken til i dag. Hvor de finder sange og musikstykker hvor tiden ikke høres, hvor både barokkens og romantikkens tonesprog griber ind i det moderne nu og hvor rockmusikken rækker armen tilbage mod datidens mestre. I et grænseland, hvor der kan tilføres musikken nyt ved at den spilles af rockmusikere i stedet for barokmusikere. Med klassisk sang i centrum mødes rocken med sin fortid, og vi forstår, at de gode sange på tværs af flere hundrede år har alt til fælles.

Koncerten starter kl. 19, men allerede kl. 18 vil du have mulighed for at shoppe i de to butikker der denne aften giver 20% rabat til alle som har købt billet til aftenens koncert.

Prisen for hele arrangementet er kr. 300,- per person, og billetter købes hos Akeleje eller i Veras Verden på Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev. Du kan også købe billet ved at overføre til MobilePay 516867 og skriv ”koncert 31.8” i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer foredrag, sandwich, et glas bobler eller fransk limonade samt rabat på 20% i Veras Verden og hos Akeleje Studio udelukkende denne aften.
Bemærk dele af arrangementet foregår i haven, så tag en ekstra trøje og evt. tæppe med. Der vil være siddepladser til alle.

Sted: Akeleje Studio, Hesede Hovedgård, 4690 Haslev
Dato: 31. august 2022
Tid: Kl. 18.00 - 21.00
Pris: 300 kr.
Tilbage til blog