Introduktion til Trailløb - 28/9 kl. 17.00

Introduktion til Trailløb - 28/9 kl. 17.00

Introduktion til Trailløb med Akeleje Studio og Løberejser til dig der allerede har løbet lidt trail og til dig som er lidt ny indenfor det at løbe i skoven, på bakker og i kuperet terræn. Løb tilsat oplevelser.

Vi løber ca 1 1/2times tid i skovene omring Hesede. Vi løber på forskelligt underlag og i forskelligt terræn. Vi møder et par bakker, og du vil blive introduceret for både opløbs teknikker og nedløbsteknikker, hvordan løber du op af en bakke uden at pulsen banker i vejret, og hvordan løber du ned af en bakke og får bedst mulig gavn af nedløbet – mange kan optimere deres bakke teknik, og det kan gøre løbet meget sjovere (mindre hårdt).

Vi vil også arbejde lidt med, hvordan du disponerer dit løb og din vejrtrækning, når du løber i kuperet terræn – igen noget der kan gøre trailløbet lidt sjovere (mindre hårdt).

Efter ca 1 ½ time løber vi tilbage til Akeleje Studio, hvor der vil være lidt energi til at fylde på vores depoter ”mens vinduet fortsat er åbent”…………, myte eller fakta om det åbne vindue kort efter træning, den tager vi lige.

Mens du indtager lidt energi vi gennemgåforskellige trail og outdoor sko – hvad kan de, og hvornår bruger du den ene frem for den anden type. Ønsker du at shoppe løbetøj og sko denne aften er der 20 % rabat.


Trailtræningen varetages af Jørn Andersen fra Løberejser.dk. Jørn er mangeårige løber, coach og guide, og finder glæde i at løbe såvel i alperne som i de danske bøgeskove. Løb tilsat oplevelser er det bærende element i hverdags træningen. Jørn er til daglig løbeeksperten og skospecialisten hos Akeleje Studio.

PRIS:
Pris for 1 ½ times trailløb inkl forfriskning og kort foredrag efter løbet om trailsko
75 kr. pr. person, som indbetales på mobilepay 131119 (Akeleje Studio) – tag din løbemakker med og bliv udsat for løbeinspiraton.

Løb er sjovere sammen med andre. Vi ses torsdag den 28. september kl 17.00

Tilbage til blog