Italiensk aften med 10 serveringer 20/11-2023 kl. 18.00

Italiensk aften med 10 serveringer 20/11-2023 kl. 18.00

Er du klar til at tage på en kulinarisk rejse til Italien uden at forlade Danmark? 

Dorte Weng, en passioneret vinterbader og madentusiast, inviterer dig sammen med Akeleje Studio til en eksklusiv aften fyldt med autentiske smagsoplevelser fra Støvlelandet. Efter mere end 30 års kærlighed til Italien og gastronomien, er Dorte klar til at dele sine kulinariske eventyr med dig.

Kl. 17.00 åbner dørene til Akeleje Studio, og du har chancen for at udforske butikken og købe købe øl, vin og sodavand inden middagen, der begynder kl. 18.00 og byder på intet mindre end 10 unikke retter, nøje udvalgt og tilberedt af Dorte Weng selv.

Glæd dig til en smagsfuld oplevelse, hvor du kan nyde lækkerier som Bruschetta med cannellini, Burrata med bagte ferskner, og en autentisk Lasagne a la Romana. Dette er ikke bare mad; det er en rejse gennem Italiens kulinariske sjæl.

Aftenens menu:

Bruchetta med cannellini med hvidløg olivenolie og urter
Bruchetta med ricotta, pinjekerner og citron
Bruschetta med tomat og basilikum

Burrata med bagte ferskner, chili og citron
Panzanella med oliven, rødløg og ansjos
Grillede auberginer med persille, basilikum og Parmigiano Reggiano

Minestronesuppe da Verona
Lasagne a la Romana
Kylling con limone e salvie

Ricottakage med chokolade og appelsin

Prisen for denne unikke aften er kun kr. 275 pr. person, og drikkevarer kan købes på stedet. Tag dine nærmeste med og del denne magiske aften med selskab, historie og selvfølgelig fantastisk mad.

Dorte Wengs passion for mad med historie skinner igennem i hvert eneste bid. Hendes 15 års erfaring som kok og 20 år med salg af fødevarer til restaurationsbranchen garanterer en uforglemmelig smagsoplevelse.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at skabe minder, der smager af Italien. Vi ses i Akeleje Studio!

Pris og tilmelding:
275 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119 – senest d. 15/11. Husk at skrive "ITALIEN, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi ved hvilket event du er tilmeldt og så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Tilbage til blog