Italiensk aften torsdag den 21/3

Italiensk aften torsdag den 21/3

Glæd dig til en uforglemmelig aften torsdag den 21/3, hvor vi inviterer dig til vores Italienske temaaften med vores dygtige Italienske huskok.

Træd ind i vores hyggelige lokaler hos Akeleje Studios og lad dig fortrylle af autentiske smagsoplevelser fra det italienske køkken. Aftenens kok Dorte Weng inviterer dig sammen med Akeleje Studio til en eksklusiv aften fyldt med autentiske smagsoplevelser fra Støvlelandet. Efter mere end 30 års kærlighed til Italien og gastronomien, er Dorte klar til at dele sine kulinariske eventyr med dig.

Tag dine venner, familie eller kollegaer med og del en dejlig aften i godt selskab og hyggelige omgivelser. Lad os skabe en mindeværdig aften, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde god mad.

Kl. 17.30 åbner dørene til Akeleje Studio, hvor du har chancen for at gå på opdagelse i butikken inden middagen kl. 18.30.

Øl, vin og sodavand kan købes i butikken.

Aftenens menu:

Antipasta; serveret på bordet;
Carprese > tomat, mozzarella og basilikum
Burrata > æbler, balsamico og burrata
Stracciatelle > stenbidder, rødløg og Stracciatelle
Vitello tonnato m. capers, og persille
Arrancini m. svampe

Pasta;
Hjemmelavet fyldte ravioli med brunet smør og Parmesan

Dessert;
Tiramisu

Pris og tilmelding - begrænsede pladser:
275 kr. pr. person og tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119 – senest d. 20/3. Husk at skrive "ITALIEN, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi ved hvilket event du er tilmeldt og så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

Tilbage til blog