Koncert med Benjamin Koppel og band - 25/10 Kl. 18.00

Koncert med Benjamin Koppel og band - 25/10 Kl. 18.00

Akeleje inviterer i samarbejde med Veras Verden til en hel unik koncert med nogle af landets dygtigste musikere i laden på Hesede Hovedgård denne gang med Benjamin Koppel og band.

Bandet består af fire gamle venner fra København, som vil spille egne kompositioner såvel som gamle og nye klassikere i deres helt egen fortolkning. Musikken er instrumental, og der er lagt vægt på improvisation. Bandet ynder at underholde, ikke mindst sig selv. God fornøjelse!

Benjamin Koppel på saxofon er en af Danmarks absolut bedste saxofonister gennem tiderne. Benjamin Koppel har spillet med de bedste jazzmusikere i verden. Benjamin Koppel har flere udgivelser bag sig i eget navn og med andre artister.

Kristoffer Sonne på bas er en dansk trommeslager der har opholdt sig mest i London de seneste 20 år. Her har han spillet med bl.a. Sting, Paul McCartney, Dolly Parton, Cat Stevens, Chrissie Hynde mfl.

Christian Danstrøm er en meget benyttet dansk bassist. Man vil kunne genkende ham fra Vild med Dans bandet "Antonelli Orchestra" Han er ydermere fast mand i Thomas Helmigs band. Og har turneret med Kid Creole and the Coconuts.
Jacob Binzer på guitar kender vi fra D-A-D som lead guitarist og backing vokal, og er nok en af Danmarks absolut bedste guitarister. Herudover har han komponeret og produceret musik for bla. Søs Fenger og Michael Falck.
Koncerten starter kl. 19, men allerede kl. 18 vil du have mulighed for at shoppe i de to butikker der denne aften giver 20% rabat på udvalgte varer til alle som har købt billet til aftenens koncert.

Prisen for hele arrangementet er kr. 300,- per person, og billetter købes hos Akeleje eller i Veras Verden på Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev. Du kan også købe billet ved at overføre til MobilePay 516867 og skriv ”koncert 25.10” i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer koncert, sandwich, et glas bobler eller fransk limonade samt rabat på 20% på udvalgte varer i Veras Verden og hos Akeleje udelukkende denne aften.

Der vil være mulighed for at købe ekstra drikkevarer i løbet af aftenen.
Bemærk dele af arrangementet foregår i laden, der er varme på, men tag en ekstra trøje og evt. tæppe med for en sikkerhedsskyld. Der vil være siddepladser til alle.

Pris: 300 kr.

Kan købes enten via MobilePay på 516867 skriv "koncert 25.10" i kommentarfeltet. Eller købes i hos Akeleje eller Veras Verden på Hesede Hovedgårs 3, 4690 Haslev.
Tilbage til blog