Kongehuset gennem luppen - Talk med Trine Larsen og Anna Thygesen, 29/2 Kl. 19.00

Kongehuset gennem luppen - Talk med Trine Larsen og Anna Thygesen, 29/2 Kl. 19.00

Kongehuset gennem luppen: En underholdende talk med Trine Larsen og Anna Thygesen.

Efter 52 års ærefuld tjeneste abdicerede Dronning Margrethe den 14. januar, og Danmark tog imod en ny konge og dronning med åbne arme. Men hvad betyder dette skifte for Danmarks kongehus, og hvordan vil det påvirke den kongelige familie?

Journalist og kongehusekspert Trine Larsen og kommunikationsrådgiver Anna Thygesen inviterer dig til en dybdegående og underholdende talk, hvor de kaster lys på de aktuelle begivenheder i kongehuset. Med deres skarpe holdninger, solide baggrund og dybdegående viden vil de ikke kun præsentere dig for fakta og analyser, men også dele saftige anekdoter og spændende historier fra kongehusets indre kamre.

Forvent en livlig diskussion, hvor Trine og Anna måske ikke altid er enige, men hvor deres passion og engagement for emnet garanterer en sjov og tankevækkende oplevelse for alle tilhørere. Fra kongelige skandaler til traditionsrige ceremonier, fra politiske indflydelser til personlige relationer - intet emne er for stort eller for småt til at blive berørt.

Så sæt dig godt til rette og lad dig underholde af denne unikke talk, der vil give dig et fascinerende indblik i kongehusets verden.

Der serveres også en lækker sandwich og et forfriskende glas bobler til alle tilmeldte, og som en ekstra bonus får alle deltagere en eksklusiv rabat på 10% i butikken på dagen.

PRIS:
300 kr. pr. person. Tilmelding sker hos Jeanette fra Akeleje Studio på MobilePay på 131119. Husk at skrive "TRINE, dit navn og telefonnummer" i kommentarfeltet så vi har kontaktinfo på dig hvis der skulle ske ændringer.

TID OG STED:
Torsdag d. 29/2, kl. 19.00
Akeleje Studio, Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev

Tilbage til blog