Løb for sjov - 27/4 kl. 11.00

Løb for sjov - 27/4 kl. 11.00

Måske den sjoveste træning du har prøvet i lang tid!
Let og inspirerende løbetræning og bakketræning med Løberejser og
Akeleje Studio - lørdag den 27. april kl 11.00

Vi løber en times tid i Hesede skov, hvor vi leger lidt på bakkerne, vi veksler tempoet så pulsen kommer lidt op, og vi får røde kinder. Det hele foregår i et afstemt tempo, hvor alle kan være med. Vi løber i alt 8 - 9 km.

Bakker er sjove
Det at løbe på bakker kan være ret specielt – det er både effektiv, sjovt og alsidig træning (og faktisk kan det også være skadesforebyggende). Vi arbejder med lidt bakketeknik. Hvordan løber du op af en bakke uden at blive forpustet og hvordan løber du ned af en bakke og slapper af samtidig? Et område vi der bor i Danmark sjældent er så gode til.

Du får lige et par tricks til at løbe på bakker. Dem kan du tage med hjem.

Det praktiske – løb for sjov
Vi starter og slutter ved Akeleje Studio – og når vi kommer retur efter en times løb serveres der en kop kaffe et glas juice og et rundstykke, mens vi lige runder dagens tur af.

Hele arrangementet inkl. kaffe og rundstykke koster 50 kr. som du indbetaler på Mobilepay 131119 (Akeleje Studio). Tilmelding senest fredag den 26/4 kl 14 – skriv "Løb" i tekstfeltet

Målgruppen
Denne tur henvender sig til dig der kan løbe mellem 5-10 km., det gør ikke noget hvis du kan løbe længere. Til dig der kan lide at løbe sammen med andre, til dig der er på vej til at blive i bedre form.

Løbeguiden
Træningen varetages af mig Jørn fra Løberejser & Akeleje Studio. Der bliver ikke løbet stærkt, vi holder sammen på gruppen – men jeg kan garantere, at du skal nok få pulsen op og smilet frem.

Om Jørn Andersen
Jeg har løbet i mange år, har fungeret både som coach og som træner, og foretrækker at løbe i bjergene. Jeg løber ikke længere stærkt, men løber langt og længe, højt som lavt.

Tilbage til blog