Måske den sjoveste løbetræning du har prøvet - du kommer til at elske at løbe på bakker

Måske den sjoveste løbetræning du har prøvet - du kommer til at elske at løbe på bakker

Løb for sjov - Bliv bedre til at løbe på bakker og i kupperet terræn.

Akeleje inviterer på fælles løbetræning lørdag den 27. april kl 11. Det er ikke en almindelig løbetræning, hvor vi bare løber en tur. Her vil der blive tilført  ”bakkeleg”, og du kommer til at elske at løbe på bakker. Med små enkle tricks bliver det nemmere og sjovere at løbe både op og ned.

Programmet for denne lørdag formiddag

Vi løbere fra butikken kl ca 11. Vi starter med let opvarmning, og så løber vi i samlet flok ind i Hesede skov, hvor jeg finder lidt bakker, som vi kan løbe på. Og herfra glemmer du (næsten) tiden

Du vil lære hvordan du løber hhv. op og ned af en bakke, du vil få tricks til at disponerer dit løb, hvornår du hhv. går og løber op af en bakke – du vil også have mulighed for at løbe med stave. Noget du vil opleve som en stor hjælp særligt, når du løber op af bakke.

Der kan næsten ikke siges for meget om det at løbe på bakker. Det er sjov og effektiv træning. Effektivt på den måde, at du næsten ikke kan undgå at få en høj puls – hvis du disponerer dit løb rigtigt slapper du af, når du løber ned og du kontrollerer din puls, når du løber op. Nemmere sagt end gjort

Vi løber en times tid plus det løse, hvorefter vi tager retur til Akeleje, hvor der serveres en kop kaffe, og du smører dit eget rundstykke eller hvad vi lige køber denne dag.

 

Målgruppen
Denne tur henvender sig til dig der kan løbe mellem 5-10 km., det gør ikke noget hvis du kan løbe længere.

Løbeguiden
Træningen varetages af Jørn fra Løberejser og Akeleje Studio. Jørn er mangeårig løber, og stifter af Løberejser og er arrangør af en række løbeture i ind og udland, hvor der bliver løbet både højt og langt.

 

Om måden vi løber på

 Der bliver ikke løbet stærkt, vi holder sammen på gruppen – men jeg kan garantere, at du skal nok få pulsen op og smilet frem.

 

Tid, sted og tilmelding

Vi løber fra Akeleje Studio lørdag den 27/4 kl. 11. Vi er ude i en times tid, og når vi kommer retur, snakker vi om turen over en kop kaffe og et rundstykke.

 

Pris og deltagelse. Du indbetaler kr 50 på mobilepay 13 11 19 – du skriver Løb i tekstfeltet.

Tilbage til blog