Boganmeldelse: Callas Cooking

Boganmeldelse: Callas Cooking

Callas Cooking af Bill Rathje – autentiske retter der forfører

Callas er en mindre by beliggende i Sydfrankrig – en lille by som man forestiller sig de mange mindre småbyer i Provence, hvor livet leves dag efter dag, uden der sker det store på overfladen, hvor menneskers dagligdag flyder sammen, og skaber denne særlige sydfranske stemning – Callas Cooking tager afsæt i denne lille by, hvor Bill Rathje fanger den særlige stemning i sin bog.

Callas Cooking er ikke bare en bog med gode opskrifter, det er en stemningsfyldt egnsbeskrivelse. En bog hvor du bliver inspireret af dens billeder, dens beskrivelser af egnen og ikke mindst personerne bag. Vi kommer tæt på 10 personer, som hver især portrætteres sammen med deres foretrukne opskrift. De 10 personer kommer med hver deres bud på den bedste sydfranske autentiske egnsret.

Vi kommer tæt på en række af områdets råvarer. Vi oplever tilblivelse af vineddike, hvordan røres en god Aioli, og hvordan høster, og siden presser man det flydende guld (oliven). Callas Cooking er garneret med smukke og stemningsfyldte billeder, hvor hver side forfører på forskellig vis.

En bog du får lyst til at tage frem igen og igen – Lad bogen ligge på stuebordet og se hvad der sker. Du bliver i godt humør, når du kigger i bogen.

Her kan du bestille dit eget eksemplar af Callas Cooking.
Tilbage til blog