Tag dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse med vores opskrift på muslinger med persille og hvidløg - en lækker let og raffineret anretning til 4 personer.
Det skal du bruge:
> 5 fed hvidløg
> 2 bundter kruspersille
> 5 spsk. olivenolie
> 2 kg blåmuslinger med skal.
Sådan gør du:
1. Fjern stilkene og sorter persillen, fjern de beskadigede blade. Vask det, vrid det godt ud og tør det i et klæde. Hak det fint.
2. Pil og hak hvidløgsfeddene. Skær dem i halve, fjern kimen og hak dem fint.
3. I en blender eller morter hældes olie, hvidløg og persille og blandes godt. Det skal være en tyk, duftende sauce. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
4. Vask muslingerne, kom dem i en gryde og kog under låg, til de begynder at åbne sig.
5. Tag dem op af gryden og del muslingerne, så der kun bevares den halve skal med kødet i .
6. Hæld blandingen over hver enkelt musling og arranger dem i ovnfaste tallerkener.
Bon appétit – Bill Rathje
Det skal du bruge:
> 5 fed hvidløg
> 2 bundter kruspersille
> 5 spsk. olivenolie
> 2 kg blåmuslinger med skal.
Sådan gør du:
1. Fjern stilkene og sorter persillen, fjern de beskadigede blade. Vask det, vrid det godt ud og tør det i et klæde. Hak det fint.
2. Pil og hak hvidløgsfeddene. Skær dem i halve, fjern kimen og hak dem fint.
3. I en blender eller morter hældes olie, hvidløg og persille og blandes godt. Det skal være en tyk, duftende sauce. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
4. Vask muslingerne, kom dem i en gryde og kog under låg, til de begynder at åbne sig.
5. Tag dem op af gryden og del muslingerne, så der kun bevares den halve skal med kødet i .
6. Hæld blandingen over hver enkelt musling og arranger dem i ovnfaste tallerkener.
Bon appétit – Bill Rathje