Enhver sko eller støvle bliver bedre med et par såler tilpasset din fod  

En overskrift der forpligter, men vi mener det når vi siger det – Det meste fodtøj giver en bedre oplevet komfort, hvis du udskifter den sål skoen er født med, og i stedet anvender en Sidas sål. Du mærker straks forskellen, når du sammenligner de to såler.

Såler fra Sidas er lavet på en måde, så de understøtter din fod og dens bevægelser, sålen følger din fod således, at du føler, at du har en sål omkring din fod og ikke bare et stykke materiale under din fod, som du træder på – du vil opleve en mærkbar forskel.

Uanset hvilken Sidas sål du vælger, vil du opleve en sål som er mere åndbar. Alle såler er forsynet med åndbare perforeringer i forfoden, og der er en blød hælpad under hælen, det giver bedre komfort, når du træder ned på foden.

Sidas såler passer i de fleste sko, du tager blot den eksisterende indlægssål ud. Du vil straks kunne mærke forskellen.

Når det kommer til valg af sål, er det vigtigt at vi finder den rette til dig. Vi starter med at tage et blåaftryk af dine fødder (du træder op på en plade), så ser vi dig gå hen over gulvet først uden sko og efterfølgende med sko – På den måde finder vi den rigtige løsning til dig.